
ورود / ثبت نام
کاربر سایت هستید؟
در سایت عضو نیستید؟
با عضویت در سایت امکان دریافت خبرنامه و اخبار جدید را برای خود میسر کنید.
اگر رمز عبور خود را فراموش کردهاید اینجا کلیک کنید.
نصب درایورهای کلاسپد |
کلاسپد برای اتصال به کامپیوتر نیاز به درایورهای CESG502 (در ویندوزهای 32 بیتی) یا CESG64 (در ویندوزهای 64 بیتی) دارد. البته نیازی نیست نگران باشید. هنگامی که ClassPad Manager یا ClassPad OS Update را نصب میکنید، این درایورها به طور اتوماتیک روی کامپیوتر شما کپی میشوند.
پس برای نصب درایورها کافیست ابتدا یکی از دو برنامهی فوق را روی ویندوز نصب کنید. با این کار با اولین بار اتصال کلاسپد به رایانه با پیغام زیر روبرو میشوید. در این پنجره No, not this time را انتخاب کرده و Next کنید.

پنجرهی دیگری ظاهر میشود که در آن Install the software automatically را انتخاب کنید و Next کنید.

ویندوز دنبال درایورهای کلاسپد میگردد و پس از چند لحظه پیغام زیر را نمایش میدهد. دکمهی Continue Anyway را بزنید.

درایور کلاسپد شما نصب شد!

در اینجا قابل ذکر است که برای کار با ویندوزهای 64 بیتی فقط باید از جدیدترین نگارشهای برنامهی ClassPad Manager یا OS Update استفاده کنید، یعنی نگارش 3.05 به بعد آنها که میتوانید از سایت کاسیو دانلود کنید (آموزش).
![]() |
نصب دستی درایورهای کلاسپد | ![]() |
اگر هنگام نصب ClassPad Manager یا FA-CP1 یا هر نرمافزار دیگر مربوط به کاسیو باز هم کامپیوتر، کلاسپد شما را نمیشناسد، باید درایورها را به صورت دستی نصب کنید. پس از نصب این درایورها تمام برنامههای کلاسپد آن را میشناسند و میتوانید از آنها استفاده کنید.
برای نصب ابتدا درایورها را از این صفحه (مطابق با 32 بیت یا 64 بیت بودن سیستمعاملتان) دانلود کنید، سپس آنها را جایی مثلاً روی Desktop خود از فایل فشردهای که دانلود کردهاید Extract کنید.
قبل از ادامه دادن، باید مطمئن شوید سیم کلاسپد درست است و به رایانه وصل میشود. کلاسپد را با سیم USB به رایانه وصل کنید. روی کلاسپد باید پنجرهی "Standby ... Press [Clear] key to terminate." را ببینید. اگر ندیدید، وارد برنامهی Communication شوید و دکمهی اول نوار ابزار را بزنید. اگر باز هم ندیدید، در همان برنامه از منوی Setup -> Open Setup Menu گزینهی Cable Type را USB انتخاب کنید و پس از زدن Set دوباره دکمهی اول نوار ابزار را بزنید. کلاسپد شما باید پنجرهی گفته شده در بالا را نشان دهد و در طول مدت این آموزش باید همچنان پنجره پدیدار بماند. اگر اصلاً وصل نمیشود یا پس از سه ثانیه قطع میشود و... تنظیمات شما یا سیم یا پورت USBتان یا چیز دیگری مشکل دارد.
پس از این که کلاسپد را با موفقیت وصل کردید و پنجرهی فوق هم در حال نشان داده شدن است، ادامه دهید.
در ویندوز XP
از Start وارد Control Panel شوید. اگر صفحهی آبی را دیدید، گزینهی Printers and Other Hardware را انتخاب کنید، سپس از بخش سمت چپ زیر See Also گزینهی Add Hardware را انتخاب نمایید. اما اگر پس از ورود به Control Panel صفحهی سفید و آیکنها را دیدید، کافیست روی Add Hardware دوبار کلیک کنید.
حالا پنجرهی Add Hardware Wizard را باید ببینید.

Next کنید و کمی منتظر بمانید. کلاسپد شما باید شناخته شود.

پس از شناخته شدن Wizard جدیدی باز میشود که در صفحهی اول No را انتخاب کنید.

از آنجا که فرض ما بر این است که کلاسپد شما در حالت اتوماتیک شناخته نشده، باید گزینهی دوم را انتخاب کنید.

Next کنید و در صفحهی بعد مطابق گزینههای نشان داده Include this location in the search را تیک زده و با دکمهی Browse آدرس پوشهای را که روی Desktop خود درایورها را ریخته بودید پیدا کنید.

سپس Next کنید. پس از کمی صبر درایورهای کلاسپد شما نصب میشوند! (فقط اگر پیغامی هم دیدید دکمهی "Continue Anyway" را انتخاب کنید.) وبسایت آموزشی کلاسپد دات آی آر
اما اگر نشد، در صفحهی فوق گزینهی دوم یعنی Don't search. I will choose the driver to install را انتخاب کنید و Next کنید. اگر صفحهای شامل لیستی بلندبالا را دیدید گزینهی Show all Devices را انتخاب نمایید. در صفحهی بعد حالا دکمهی Have Disk را بزنید و با دکمهی Browse وارد پوشهی درایورها روی Desktop خود بشوید و فایل cesg502 یا cesg64 را باز کنید و با زدن OK درایور شما نصب میشود.

در ویندوز Seven
در Start روی Computer کلیک راست کنید و گزینهی Manage را بزنید. از لیست سمت چپ Device Manager را انتخاب کنید.
باید زیر Other Devices نام CESG502 را به عنوان شناخته نشده ببینید (مطمئن شوید کلاسپدتان وصل است و پنجرهی Status ... Standbye و... هم روی آن میبینید).
روی آن کلیک راست کنید و Update Driver Software را انتخاب کنید.

گزینهی دوم یعنی Browse my computer for driver software را بزنید.

دکمهی Browse را بزنید و مسیر جایی که درایور را ریخته بودید انتخاب کنید و Next کنید.

اگر پیغامی دیدید دکمهی Install را بزنید و درایور شما نصب میشود!
![]() |
در مورد مقاله چه فکر میکنید؟ | ![]() |